Förvalstelefoni - ÖreTel Alltid

VIKTIG INFORMATION! Sedan 2012-07-01 så avskaffades förvalstelefonisystemet efter beslut från PTS.  Det går alltså inte längre att ha sitt grundabonnemang hos Telia och därefter välja vilken operatör man vill ringa med. 

Förval som är gjorda innan 2012-07-01 är oförändrade.  Men, om man ändrar något med sitt grundabonnemang, adressändring, överlåtelse av avtal etc.  så kan förvalet gå tillbaka till Telia ( eller den operatör där grundabonnemanget ligger).  Detta går då alltså inte att ändra tillbaka.

Lösningen på detta är ÖreTels bredbands telefoni som dessutom har flera fördelar framför vanlig telefoni bla. Det fungerar som vanligt telefoni men du slipper grundabonnemangs avgifter.

Gammal information om ÖreTel Förval:

Förvalstelefoni - ÖreTel Alltid
Med ÖreTel Alltid kan du ringa när du vill och prata hur länge som helst utan att bry dig om vad det kostar.
Samtalspriset är 0 kr/min dygnet runt, alla dagar. Det enda du betalar är 55 kr/mån och öppningsavgiften på 40 öre/samtal.

Till alla fasta hemtelefoner i Sverige
ÖreTel Alltid är lika billigt oavsett vem du ringer. Bara du ringer från din hemtelefon till andra hemtelefoner i Telias fasta nät inom Sverige. Du behöver inte tänka på vilken förvalsoperatör din vän har. Enda kravet är att du ringer med ÖreTel och att du tecknat dig för ÖreTel Alltid.

Villkor ÖreTel Alltid
ÖreTel Alltid gäller endast för privatabonnemang och omfattar inte betal-, mediasamtal, samtal till nummerupplysning, trafik till modempooler, samtal till Heta Linjen eller andra tjänster. Denna typ av trafik faktureras enligt ordinarie pris och detsamma gäller för andra typer av användande som innebär ständiga uppkopplingar.
Beteende som frångår avtalet och som inte är att betrakta som privat bruk kommer att kunna innebära uppsägning av tjänsten med omedelbar verkan samt fakturering enligt ordinarie prislista.
Pris: 55 kr /månad